If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Малко развитие по въпроса !Днес пристигна държача за дюзата оказа се ,че е същия като на колата .Отидох да си запазя час при механика и го помолих само да погледне какъв е проблема. Държача на дюзата е счупен от едната страна,как е станало това и механика се чуди.Уговорихме се за другата седмица в четвъртък да мина да смени дифтунгата и държача !
Някой си е играл с дюзите преди теб. Друго обяснение нямам Виж по номер и на ФЕС номерата на дюзите дали съответстват. Ако са ги барали баш индианци няма да съответстват, ама па какъв зор е видел тоя държач да е строшен ...
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Някой си е играл с дюзите преди теб. Друго обяснение нямам Виж по номер и на ФЕС номерата на дюзите дали съответстват. Ако са ги барали баш индианци няма да съответстват, ама па какъв зор е видел тоя държач да е строшен ...
Това показва МЕС за кодовете,няма проблем с работата на двигателя !На самите дюзи не съм гледал какво пише
P.S
Само да попитам механика като изключи буксата на дюзата за да я свали,после трябва ли да се прави някаква настройка като се включи отново ?
Това показва МЕС за кодовете,няма проблем с работата на двигателя !На самите дюзи не съм гледал какво пише
P.S
Само да попитам механика като изключи буксата на дюзата за да я свали,после трябва ли да се прави някаква настройка като се включи отново ?
Не.
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Така днес сутринта бях най после при механик и ето резултата ,оказа се счупен държач на дюзата наистина !За ваденето на дюзата трябваше обратен чук/специален инструмент за вадене на дюзи/ !Вече всичко е оправено и така...ето малко снимки:
П.П
Да допълня малко за да се разбере по подробно оказа,се,че държача който съм поръчал от начало е бил за 8V двигатели за 16V са други вижда се от снимките !За това се забави ремонта докато намеря тези държачи който са за моята кола !Единствено в един полски сайт ги намерих и ги закупих от там един комплект 4 бр да има,че трудно се намират /понеже двигателите втора употреба се продават комплект не на части/
Comment